Hugo Geurtse

Ik word oprecht blij om mensen te helpen die de wereld een stukje mooier willen maken. Daarbij wil ik wil graag dat jij succes hebt met je bedrijf en in jouw leven. 

Ben een kei in het raken van de essentie. Of het nu gaat om een persoonlijke uitdaging of een businesskans, ik help jou om de kern te vatten zodat jij (meer) zichtbaar kunt zijn. Daarbij is er maar één voorwaarde: vanuit jouw passie en authenticiteit. Ik help je een brug te leggen tussen de wereld binnen en buiten

Met mijn brede conceptuele kijk voorzie ik je vervolgens gemakkelijk van nieuwe ideeën en mogelijkheden die je concreet kunt uitvoeren. In de communicatiemiddelen die ik maak, zie je mijn gevoel voor schoonheid terug. Ik ben een sfeermaker, waardoor mensen zich uitgenodigd voelen om mee te doen.

Vlieg graag in en weer uit.


projecten

Het resultaat van elk project is elke keer anders. De ene keer een hecht team met focus op de toekomst. De andere keer een website of een huisstijl.

Altijd is het komen tot de kern vanzelfsprekend. Dus worstel jij met jouw verhaal, je volgende stap als ondernemer, zie jij kansen maar wil je sparren over ‘en hoe dan?’. Bel me of mail me.
Zaken gaan helder worden, dat is beloofd! Afhankelijk van je vraag kan ik je vervolgens altijd verder helpen om dingen concreet te maken.


Ontwikkeling businessconcept, huisstijl en bouwen van de website voor Daniëlle Westerman dietist | coach.
Daniëlle was na een paar jaar toe aan een nieuw jasje omdat haar vertrekpunt niet meer hetzelfde was als daarvoor. Juist omdat ze steeds meer coaching inzet bij mensen die worstelen met hun gewicht of hun medicatie willen verminderen (dat door aanpassingen in je dieet dus gewoon kan).
daniellewesterman.nl


Sparringspartner, ontwikkeling huisstijl, verpakkingen en bouwen van de website voor Kari’s Crackers.
Kari’s Crackers is een sociale onderneming in Heino. Ze bakken hier crackers om mensen aan te nemen en niet andersom. Het is dus een voorrecht om voor dit mooie bedrijf vanaf het begin als sparringspartner mbt richting en strategie mee te denken. En bij dit mooie product hoort een volwassen uitstraling. Een serie van 11 etiketten, Noorse uitstraling en superherkenbaar in de biologische winkels tussen alle andere crackers.
kariscrackers.nl


Sparringspartner ambities directieteam De Driesprong Fysiotherapeuten.
Een paar jaar geleden ging dit directieteam van drie naar vier leden. Dit proces begeleid en blijven hangen ;-) Elk kwartaal even de koppen bij elkaar om te kijken wat er speelt, of we nog focus hebben op de goede dingen en het vizier zowel op binnen als buiten de praktijk uit Hengelo richten. En daar horen ook persoonlijke uitdagingen en groei bij van de directie.


Trainer/coach bij My NEXT step voor Rabobank IJsseldelta samen met Elja Kalisvaart.
Naar aanleiding van de persoonlijke wens van de manager HR om uitgedaagd te worden en te groeien hebben we een programma ontwikkeld en uitgevoerd voor medewerkers. In zeven sessies met verschillende methodes helder krijgen wat je volgende stap is. Uitgangspunt was de Development Locator, een model waarmee je scherp krijgt waar je je op dit moment bevindt in je loopbaan om vervolgens specifiek je ontwikkelopdracht te benoemen.


Ontwikkeling en creatie van het PSD5 canvas voor het Nederlands Jeugdinstituut.
Toolkit for life voert een opdracht uit waarbij de behoefte ontstond een canvas te ontwikkelen waarmee zij aan de slag kan bij diverse gemeenten in Nederland. Helder krijgen en in één oogopslag zien wat je te doen hebt als het gaat om jongeren op gezond gewicht.


Ontwikkeling concept en begeleiding inspirational movie “Het begint bij jou” voor Droom van Zwolle.
Uitwerken uitgangspunten en deze bewaken. Anita Janssen nam het filmen en monteren voor haar rekening. De voice-over is van Boudewijn Koops


Ontwikkeling en begeleiding twee avondsessies voor Wagenmans Wonen.
In twee sessie de focus van het hele team op de klant weer scherp. Bij dit prachtige Lemelerveldse bedrijf ontstond de behoefte aan meer focus en duidelijkheid. Maar dat gaan we dan wel samen doen. Samen doen houdt namelijk ook in dat je gezamenlijk taal gaat ontwikkelen en de klant gaat duiden. Na deze sessie de wind er weer onder én samen weer veel plezier in het werk.


Ontwikkeling businessconcept en bouwen website voor Toolkit for life.
Een volgende stap in deze onderneming. Daar hoort een nieuwe huisstijl bij. De uitgangspunten hiervoor opgesteld zodat Anniek Docter er mee aan de slag kon om vervolgens de website te bouwen samen met Evelien ter Ellen. Een feest. 


maar ook

Met trots gewerkt aan diverse opdrachten voor:

MAIL ME, BEL ME

of maak contact via LinkedIn


let’s stay tuned

(06) 48 27 03 65

info@letsstaytuned.nl